Over ons

Welkom bij Dovital, de webshop voor diergezondheidsproducten. Wij zijn Carlo en Marvin Sanders en wonen in Millingen aan de Rijn. 16 Jaar geleden zijn we begonnen met Dovital omdat er te weinig duivenproducten in onze regio verkrijgbaar waren. Inmiddels hebben meerdere topduivenliefhebbers in Nederland en daarbuiten Dovital gevonden en zijn zij ook onze vaste klanten geworden.

In 2012 hebben wij een tegenslag gehad omdat de Nederlandse wetgeving aangepast werd. Hierdoor moesten wij veel producten laten vernietigen omdat ze niet meer voldeden aan de wetgeving. Maar door deze tegenslag zijn we in aanraking gekomen met de Nederlandse miniserie en hebben zo doende een vergunning gekregen voor bepaalde producten. Onze webshop voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving en hebben wij ook een webwinkelkeurmerk. Dankzij onze ruime ervaring en kennis op het gebied van diergezondheid kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan producten voor uw duiven, honden, katten, paarden en andere huisdieren. Wij streven er altijd naar om u de beste service te bieden en uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Bedankt voor het bezoeken van onze webshop en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Marvin

Mag ik je voorstellen aan mijn zoon Marvin Sanders.
Mijn rol binnen het bedrijf is CTO en ik zorg ervoor dat alles technische goed verloopt.

Marvin Sanders is een ware barbecue- en sous-vide-expert. In zijn vrije tijd geniet hij er enorm van om te experimenteren met verschillende recepten en technieken om de perfecte smaak en textuur te bereiken. Hij is gepassioneerd over het gebruik van verschillende kruiden en specerijen om zijn gerechten extra smaak te geven.

Bij BBQ kookt hij graag met verschillende soorten houtskool en hout, waardoor elk gerecht een unieke smaak krijgt. Hij is ook een groot fan van ‘low and slow’ barbecueën, waarbij gerechten langzaam worden gegaard op een lage temperatuur. Hierdoor worden vlees, vis en groenten extra sappig en smaakvol.

Sous-vide koken is ook een techniek waar Marvin graag mee werkt. Hierbij wordt het gerecht in vacuüm verpakt en in een waterbad op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur gegaard. Dit zorgt voor een consistente textuur en smaak in elk stuk vlees of vis.

Hij is een echte perfectionist en zal niet rusten tot hij de perfecte smaak en textuur heeft bereikt in zijn gerechten, zowel bij BBQ als Sous-vide. Hierdoor zorgt hij voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor zijn familie en vrienden.

Mijn passie voor duivensport begon al op jonge leeftijd, toen mijn vader al bezig was met Duivensport. Vanaf toen was ik verkocht aan deze prachtige sport en ben ik altijd wel actief gebleven in de duivensport. Ik ben lid van een lokale duivenvereniging en vlieg onder de naam Hendriks-Sanders te Nijmegen. We hebben de afgelopen jaren meerdere nationale top 10 overwinningen behaald, waar ik ontzettend trots op ben.
Naast mijn werk als CEO van Dovital, ben ik ook actief betrokken bij het geven van advies en informatie over onze producten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in producten voor de duivensport, dus mijn kennis en ervaring in deze sport komt goed van pas. Helaas heb ik enkele jaren geleden plotseling doofheid opgelopen, waardoor communicatie via de telefoon lastig kan zijn. Maar ik doe altijd mijn uiterste best om de klant te woord te staan en hen te helpen met hun vragen en problemen, dit doe ik door te communiceren via mail of met behulp van een tekstverwerker.
Als u advies nodig heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren. Dank u voor uw tijd en interesse in Dovital. Wij hopen u te kunnen helpen bij het verbeteren van uw duivensport ervaring.
Heeft u advies nodig over onze producten neem dan gerust contact met ons op.
Carlo

Webwinkel Keurmerk