Over ons

Welkom bij Dovital, de webshop voor diergezondheidsproducten. Wij zijn Carlo en Marvin Sanders en wonen in Millingen aan de Rijn. 16 jaar geleden zijn we Dovital gestart omdat er in onze regio te weinig duivenproducten verkrijgbaar waren. Inmiddels hebben vele topduivenliefhebbers in Nederland en daarbuiten Dovital ontdekt en zijn zij onze vaste klanten geworden.

In 2012 hebben wij een tegenslag ervaren toen de Nederlandse wetgeving werd aangepast. Hierdoor moesten wij veel producten laten vernietigen omdat deze niet langer aan de nieuwe wetgeving voldeden. Maar dankzij deze tegenslag zijn we in contact gekomen met het Nederlandse ministerie en hebben zodoende een vergunning verkregen voor bepaalde producten. Onze webshop voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving en we zijn in het bezit van een webwinkelkeurmerk. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van diergezondheid kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan producten voor uw duiven, honden, katten, paarden en andere huisdieren. Wij streven er altijd naar om u de beste service te bieden en uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Bedankt voor het bezoeken van onze webshop. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als klant.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Marvin

Mag ik je voorstellen aan mijn zoon, Marvin Sanders?
Binnen het bedrijf vervul ik de rol van CTO en ik zorg ervoor dat alles op technisch vlak goed verloopt.

Marvin Sanders is een ware expert op het gebied van barbecueën en sous-vide koken. In zijn vrije tijd experimenteert hij graag met verschillende recepten en technieken om de perfecte smaak en textuur te bereiken. Hij heeft een passie voor het gebruik van diverse kruiden en specerijen om zijn gerechten van extra smaak te voorzien.

Bij het barbecueën geeft hij de voorkeur aan verschillende soorten houtskool en hout, waardoor elk gerecht een unieke smaak krijgt. Marvin is ook een groot fan van het ‘low and slow’ barbecueën, waarbij gerechten op een lage temperatuur langzaam gegaard worden. Hierdoor worden vlees, vis en groenten extra sappig en smaakvol.

Sous-vide koken is een andere techniek waar Marvin graag mee werkt. Het gerecht wordt vacuüm verpakt en in een waterbad op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur gegaard. Dit zorgt voor een consistente textuur en smaak bij elk stuk vlees of vis.

Als echte perfectionist rust Marvin niet voordat hij de perfecte smaak en textuur in zijn gerechten heeft bereikt, zowel bij het barbecueën als bij het sous-vide koken. Hierdoor biedt hij zijn familie en vrienden een onvergetelijke culinaire ervaring.

Mijn passie voor de duivensport begon al op jonge leeftijd toen mijn vader zich al met de duivensport bezighield. Vanaf dat moment was ik verkocht aan deze prachtige sport en ben ik er altijd actief in gebleven. Ik ben lid van een lokale duivenvereniging en vlieg onder de naam Hendriks-Sanders in Nijmegen. De afgelopen jaren hebben we meerdere nationale top 10 overwinningen behaald, iets waar ik ontzettend trots op ben.

Naast mijn werk als CEO van Dovital ben ik ook actief betrokken bij het geven van advies en het verstrekken van informatie over onze producten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in producten voor de duivensport, dus mijn kennis en ervaring in deze sport komen goed van pas. Helaas heb ik enkele jaren geleden plotseling doofheid opgelopen. Hierdoor kan communicatie via de telefoon lastig zijn. Echter, ik doe altijd mijn uiterste best om klanten te woord te staan en te helpen met hun vragen en problemen. Dit doe ik door te communiceren via e-mail of met behulp van een tekstverwerker.

Mocht u advies nodig hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen en te adviseren. Dank u voor uw tijd en uw interesse in Dovital. Wij hopen u te kunnen bijstaan in het verbeteren van uw ervaring in de duivensport.

Heeft u advies nodig over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Carlo

Webwinkel Keurmerk