Synopet

Als betrokken huisdiereigenaar waardeert u de gezondheid van uw dier.
Daarbij helpt Synopet, de voorloper in hoogwaardige voedingssupplementen.
Synopet is toegewijd aan de gezondheid van uw huisdier door middel van wetenschappelijk ontwikkelde en natuurlijk geformuleerde supplementen.

Synopet Dog

Synopet voor honden

Synopet voor konijnen

Synopet voor katten

Kijkje achter de schermen

Carlo Sanders

Dovital uw webshop voor dieren gezondheids producten

Sinds haar oprichting in 2006 richt Dovital zich op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde webshop voor duivenliefhebbers en andere dierenbezitters. Onze klantenbasis groeit nog steeds en we verwachten dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. Onze missie is om topkwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen. Om dit te realiseren kopen we al onze producten bij gecertificeerde bedrijven binnen Nederland en importeren we daarnaast ook producten uit diverse landen. Dit stelt ons in staat om de grootst mogelijke diversiteit en kwaliteit aan onze klanten aan te bieden.

Ons assortiment bestaat uit een breed scala van producten, van voedingssupplementen tot medicijnen, van hokaccessoires tot verzorgingsproducten. We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Om onze internationale ambities verder vorm te geven, zijn we voortdurend op zoek naar ondernemers die zich aangetrokken voelen tot onze missie en visie. Wij geloven dat door samen te werken met andere ondernemers, we in staat zijn om onze klanten een breder scala aan producten en diensten aan te bieden. Onze webshop biedt onze klanten de mogelijkheid om rechtstreeks medicatie te bestellen uit onze voorraad. Zo kunnen we onze klanten een gemakkelijke en snelle service bieden.

Daarnaast bieden we ook professioneel advies en ondersteuning aan onze klanten via onze klantenservice. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen.

In samenvatting, Dovital is een toonaangevende webshop in de markt van dierenbenodigdheden, en onze missie is om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. We blijven ons inspannen om onze klantenbasis te groeien, ons assortiment te verbeteren en onze service te verhogen.

 
betalenmet

Nieuwe producten

Nieuw
 20.00 incl. BTW en excl. verzendkosten
 20.46 incl. BTW en excl. verzendkosten

Care4birds Supplements

Care4Birds Calcium 50 Tabs

 12.50 incl. BTW en excl. verzendkosten
 15.50 incl. BTW en excl. verzendkosten
 7.30 incl. BTW en excl. verzendkosten
 31.00 incl. BTW en excl. verzendkosten

Producten uit ons assortiment

 20.00 incl. BTW en excl. verzendkosten
 27.50 incl. BTW en excl. verzendkosten
 26.80 incl. BTW en excl. verzendkosten
 5.00 incl. BTW en excl. verzendkosten

Categorie geneesmiddelen NL

Latac COLUMBITRICO 500ml

 21.15 incl. BTW en excl. verzendkosten
 15.80 incl. BTW en excl. verzendkosten
 38.25 incl. BTW en excl. verzendkosten
 14.00 incl. BTW en excl. verzendkosten

100% natuurlijk

Winners Yellow Drops 30ml

 10.45 incl. BTW en excl. verzendkosten
 7.50 incl. BTW en excl. verzendkosten
 25.00 incl. BTW en excl. verzendkosten
 15.50 incl. BTW en excl. verzendkosten